The Basic Principles Of پمپ شیمیایی
The Basic Principles Of پمپ شیمیایی
Blog Article
این سیستمها با بهرهگیری از یونیت هیدرولیک و شیر هیدرولیک قادر به کنترل دقیق فشار و جریان سیال هستند، که این امر به عمر طولانیتر قطعات کمک میکند. افزون بر این، شیر برقی هیدرولیک کنترل دقیقی را در برنامههای پیچیده فراهم میآورد.
از این رو اجزای پمپ پلیمری از جنس انواع پلیمرها ساخته می شود. این که پمپ اسید شویی صنعتی باشد یا این که یک پمپ اسید سولفوریک یا پمپ پلیمری کلروفریک می تواند در جنس پمپ تاثیرگذار باشد.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع پمپ مقاله مربوط به آن را مطالعه کنید.
همانطور که اشاره کردیم، در پمپ بدون آببندی یا پمپ ضد اسید ، قسمت مکانیکال سیال وجود ندارد و حذف شده است.
این سری از پمپ های بهمن خودمکش بوده با مخزن نصب شده در ورودی پمپ و بدون نیاز به هواگیری سیال را مکش کرده و به سمت خروجی هدایت می کند.
بلوئر هوا یا دستگاه دمنده و مکنده هوا بلوئر سانتریفیوژ
علاوه بر این ، پمپ پلیمری در طرح های بدون مکانیکال سیل یا همان پمپ مگنتی نیز ارائه می شوند. پمپ پلیمری مگنتی، به خاطر ویژگی هایی که دارد، درصد نشتی را به صفر می رساند.
شستن و سرویس کردن دوره ای می تواند مانع از این اتفاق شود. برای دریافت مشاوره چهت خرید این محصول با ما در تماس باشید.
از پمپ اسید میتوان برای انتقال اسیدسولفوریک هم استفاده نمود . در نظر داشته باشید به دلیل خورندگی بالای اسید سولفوریک در پمپ های پلیمری باید از سیل مکانیکی وایتون استفاده شود تا باعث خورندگی اجزای پمپ توسط اسید سولفوریک نشود
سیال هایی که خاصیت شیمیایی متفاوتی دارند با پمپ های مختلف قابل انتقال هستند اما در قیاس با این نوع مواد قابلیت خورندگی و آسیب رسانی به تجهیزات را دارند، بنابراین می بایست here در ساخت پمپ از مواد به خصوصی استفاده نمود. پمپ اسید برای جا به جایی سیالاتی با ویژگی های شیمیایی خورندگی و اسیدی مورد استفاده قرار می گیرند.
سیال به وسیله نیروی گریز از مرکز به طرف خارج پرتاپ میشود و پوسته پمپ از سیال پر میشود. برای انتخاب درست پمپ میتوانید از نمودار آبدهی آماده شده توسط شرکت تولیدکننده استفاده نمایید.
خازن پمپ آب چیست؟ آشنایی با انواع آن و علائم خرابی متداول
امروز که در حال نگارش این مقاله هستیم انواع پمپ ضد اسید در بازار وجود دارد و شما می توانید به راحتی بر اساس نیاز خودتان یکی از آن ها را انتخاب کنید. این پمپ ها بر اساس نوع سیال و مقدار فشار مورد نیاز شما می تواند انواع مختلفی را شامل شود.
پمپهای پلیمری میتوانند بر اساس فاکتورهای مختلفی تقسیمبندی شوند اما مهمترین فاکتور برای تقسیمبندی آنها نوع سیالاتی است که انتقال داده میشوند و بر این اساس پمپ پلیمری میتواند به دو دسته اصلی پمپهای مگنتی و شفت دار تقسیم شوند.